Πέμπτη 29 Ιουνίου 2017

Ορεινό Τρίαθλο Λάδωνα 2017

Ορεινό Τρίαθλο Λάδωνα 2017

Φωτογραφία του χρήστη Discover Gortynia.

Ο Δήμος Γορτυνίας και η Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση Γορτυνίας (ΔΗΚΕΓ), στα πλαίσια των ενεργειών τους για την ανάπτυξη του αθλητισμού, της ορειβασίας και της φυσιολατρίας, καθώς και της ανάδειξης του φυσικού πλούτου της Γορτυνίας, στηρίζουν την διοργάνωση του ορεινού τριάθλου (κολύμβηση, ορεινό ποδήλατο και ορεινό τρέξιμο) με την ονομασία «X-event Τρίαθλο Λάδωνα 2017» που θα πραγματοποιηθεί στην Τεχνητή Λίμνη του Λάδωνα την Κυριακή 2 Ιουλίου 2017.
Ώρα έναρξης του τριάθλου 9.00 π.μ. Σημείο εκκίνησης «ταβερνάκι Κανέλας».

Ο αγώνας ποδηλάτου θα διεξαχθεί στην διαδρομή έξω από τον οικισμό Μουριά έως την συμβολή της Επ.Ο. Τροπαίων-Πουρναριάς με την οδό που οδηγεί προς Τ.Κ. Βάχλιας(κοντά στο φράγμα). Η απόσταση είναι 5 χιλιόμετρα και οι αθλητές θα κινούνται σε αυτή την διαδρομή μέχρι να καλύψουν τα 20 χιλιόμετρα που είναι ο αγώνας τους.

Για την ασφαλή διεξαγωγή του αγώνα, την Κυριακή 2 Ιουλίου 2017 από την 10.00 ώρα έως 13.00 ώρα, θα διακοπεί η κυκλοφορία των οχημάτων στο τμήμα της Επ.Ο. Τροπαίων-Πουρναριάς και ειδικότερα από τη συμβολή της παραπάνω οδού με την οδό που οδηγεί προς Τ.Κ. Βάχλιας έως το συνοικισμό Μουριά.
(Αποφ. Δ/νσης Αστυν. Αρκαδίας 7465/17/1187827/12-6-2017)
Η κυκλοφορία των οχημάτων στην παραπάνω οδό, θα πραγματοποιείται από την Επ.Ο. Πουρναριάς-Περδικονερίου (μέσω «Κυράς Γεφύρι»).

Παρακαλούνται οι δημότες και οι επισκέπτες που θα κινηθούν στην συγκεκριμένη διαδρομή να δείξουν κατανόηση και υπομονή.

Οι θεατές που ενδιαφέρονται να παρακολουθήσουν το Ορεινό Τρίαθλο πρέπει να φτάσουν στον χώρο διεξαγωγής πριν την διακοπή της κυκλοφορίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: