Κυριακή 6 Νοεμβρίου 2011

ΑΡΤΟΚΛΑΣΙΑ 2011 ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΔΗΜΗΤΡΙΟ ΛΟΥΜΠΑΡΔΙΑΡΗ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ

                       
                   Στις 6 Νοέμβρη 2011 στην Αθήνα - στην εκκλησία του Αγίου Δημητρίου Λουμπαρδιάρη (Φιλοπάππου) ο Σύλλογός μας τέλεσε Αρτοκλασία προς τιμή του προστάτη του χωριού μας και του Συλλόγου μας Αγίου Δημητρίου. 
                 Οι άρτοι καθώς και διάφορα γλυκίσματα ήταν προσφορά της Οικογένειας της Πατριώτισσάς μας Μαρίνας Κων. Δημοπούλου - Καλαμπόκη (Μπούκουρα).  Ο Σύλλογος τους ευχαριστεί πολύ αλλά και τη Μαρίνα ιδιαιτέρως για την βοήθεια που προσφέρει στις εκδηλώσεις του  Συλλόγου.   
                Την Αρτοκλασία πέραν των μελών του Δ.Σ. και των Συμπατριωτών & Συμπατριωτισσών, τίμησαν, ο Δημοτικός Σύμβουλος Δήμου Ζωγράφου - Πρόεδρος της Αδελφότητας Σαμίων & Πρόεδρος του Σπαθαριωτών  Σάμου, ο φίλος Αγγελής Κώστας καθώς και ο εκδότης της εφημερίδας ΄΄ Γορτυνία ΄΄, ο  φίλος Καλύβας Κώστας. Δύο και Κώστηδες και τους ευχαριστούμε πολύ, άλλοι δημόσιοι άρχοντες για πρώτη φορά δεν μας τίμησαν. 
Ευχαριστούμε όλους τους Συμπατριώτες & Συμπατριώτισσες που τίμησαν σ΄ αυτή τη γιορτή, τον Άγιό μας, το χωριό μας και το Σύλλογό μας.


Κυκλοφόρησαν τα ημερολόγια του Συλλόγου για το 2012 τα οποία είναι τοίχου, πολύ καλαίσθητα  και αφιερωμένα στο Φαράγγι του Λάδωνα και στις Σπαθαραίικες σπηλιές.
 Σ'  όλα τα Σπαθαριώτικα σπίτια θα πρέπει να υπάρχουν και όχι μόνο.


Μερικές φωτογραφίες από την Αρτοκλασία μας:





















ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΤΩΝ ΕΝ ΑΘΗΝΑΙΣ & ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΣΠΑΘΑΡΙΩΤΩΝ
΄΄ Ο ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΄΄

Δεν υπάρχουν σχόλια: