Σάββατο 2 Νοεμβρίου 2013

Η Γιορτή Του Αγίου Δημητρίου Στο Χωριό Μας, Χοροστατούντος του Φλογερού Σεβασμιοτάτου Μητροπολίτη Μας

          






                  Στις 26 Οκτωβρίου γιορτή του Αγίου Δημητρίου το χωριό μας γιόρτασε πανηγυρικά μιας κι ο Άγιος Δημήτριος είναι ο Προστάτης Άγιος του χωριού μας και του Συλλόγου μας
             Στη θεία λειτουργία & στο πανηγυρικό  χοροστάτησε ο Φλογερός Σεβασμιότατος Μητροπολίτης μας κ.κ. Ιερεμίας τον οποίον όλο το χωριό ευχαριστεί για τη παρουσία του - την αγάπη του αλλά και το φλογερό λόγο του. 
             Εκτός από τους μόνιμους κατοίκους λάμπρυναν με την παρουσία τους  την εκκλησία  του χωριού μας, τιμώντας τον Προστάτη μας Άγιο  αλλά και την παρουσία του Σεβασμιότατου, αρκετοί Συμπατριώτες & Συμπατριώτισσες από την Αθήνα - το Πύργο και τη Τρίπολη αλλά και κάτοικοι από τα γειτονικά χωριά. 
              Στο ψαλτήρι ο Τροπαιάτης Ιωάννης Κουτσιαράς, ο Βασίλης Δημόπουλος (Μποτζιώρας), ο Χρήστος Τζώρτζης και τα αδέλφια Κωνσταντίνος & Νίκος Δούρος.

Τους άρτους για την Αρτοκλασία προσέφεραν : 
ο Σύλλογος, η οικογ. Περικλή Κουφόπουλου και τα αδέλφια Στασινόπουλοι (του Ρήγα).

 Εκπροσώπησαν το Σύλλογο οι : 

  •  Αναγνωστοπούλου Παναγιώτα - Αντιπρόεδρος
  • Κουφόπουλος Νικόλαος - Αναπλ. Γραμματέας
  • Δούρος Κωνσταντίνος - εκπρόσωπος Συλλόγου στο χωριό 

  • Παρόντες και οι πρώην Πρόεδροι του Συλλόγου Κουφόπουλος ΝικόλαοςΒασίλειος Κουτσιουμάρης  &  Πάνος Αναγνωστόπουλος.
  •  Παρευρέθηκαν ο Πρόεδρος του Κοινοτικού Συμβουλίου Ανδρέας  Αγγελακόπουλος και τα μέλη του, Γεώργιος Κατσιάπης & Δημήτριος Σταθόπουλος.
  • Επίσης οι πρώην Πρόεδροι της κοινότητας μας : Βασίλειος Δημόπουλος - Χρήστος Τζώρτζης - Παναγιώτα Αγγελακοπούλου και Σοφία Βεργέτη.

Από τη Κομοτηνή προερχόμενος, τίμησε με τη παρουσία του, ο Συμπατριώτης μας βιομήχανος Βασίλειος Πέτσας με παρέα φίλων εκπροσωπόντας όλη την οικογένεια.
Ημερολόγια προσέφερε, δωρεάν για άλλη μια φορά, η οικογ. του Συμπατριώτη μας Ιωάννη Κατσιμίγα. Τους ευχαριστούμε - ο Άγιος Δημήτριος να τους χαρίζει υγεία!!!


Χρόνια πολλά σε όσους και όσες γιόρταζαν !!!

Φωτογραφίες 













Και του Χρόνου !!!!!





Δεν υπάρχουν σχόλια: