Πέμπτη 3 Ιανουαρίου 2019

Οργή & Συγκέντρωση στα Τρόπαια για το κλείσιμο της Εθνικής Τραπέζης

Οργή & Συγκέντρωση στα Τρόπαια 
για το κλείσιμο της Εθνικής Τραπέζης

Αποτέλεσμα εικόνας για εθνικη τραπεζα τροπαιων κινουμενες εικονες


Συγκέντρωση στα Τρόπαια το Σάββατο 5 Γενάρη 2019  προς συζήτηση με θέμα που αφορά το κλείσιμο του υποκαταστήματος της Εθνικής Τραπέζης στα Τρόπαια.

ΕΠΤΡΟΠΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΣΩΣΗ  ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΥΠΟΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΤΡΟΠΑΙΩΝ  
Πολίτες της Περιοχής των  Δημοτικής Ενοτήτων  Τροπαίων, Ηραίας , Κοντοβάζαινας.
Η Γορτυνία είναι το σπίτι μας.
Η ψυχή της Γορτυνίας είμαστε, εμείς , οι κάτοικοι αυτού του Ιστορικού Τόπου.
Από τους προγόνους μας μάθαμε  να λειτουργούμε σαν κοινωνία, να έχουμε το δικό μας σχολείο, τη δική μας εκκλησία , το Γιατρό μας , το Φαρμακείο  μας , τον Ταχυδρόμο μας , τις Δημοτικές μας υπηρεσίες , τις Τράπεζες   και κάθε άλλη υπηρεσία που θα μας διευκόλυνε τη ζωή μας για να παραμείνουμε σε αυτόν τον τόπο που γεννηθήκαμε και αγαπάμε.
Δυστυχώς, χρόνια τώρα ,   με ευθύνη  του κράτους  ( Δήμος, Περιφέρεια , Κυβερνήσεις)  μία – μία οι διάφορες υπηρεσίες που λειτουργούσαν στην περιοχή μας  ξηλωθήκαν. Μεταφέρθηκαν πιο κεντρικά. Για εξοικονόμηση πόρων η αιτιολογία, άσχετα αν ο κάτοικος αυτού του τόπου υφίσταται διπλή και τριπλή ταλαιπωρία για να εξυπηρετηθεί, για να καλύψει τις ανάγκες του.  Για τους λόγους αυτούς φτάσαμε εδώ που φτάσαμε , και κινδυνεύει η περιοχή μας , σε λίγο να κατοικείται από Λύκους Τσακάλια και Αγριογούρουνα.
Λαλιά ανθρώπου, δεν θα ακούγεται σε τούτο τον τόπο , αν αφήσουμε να συνεχιστεί το ξήλωμα και άλλων υπηρεσιών που μας εξυπηρετούν , θα αναγκαστούμε να φύγουμε όλοι .
Η Τράπεζα για τον καθένα μας που απομείναμε εδώ είναι ανάγκη. Το κράτος κάθε μέρα και περισσότερο απαιτεί οι συναλλαγές μας να γίνονται μέσω των Τραπεζών.
Οι συντάξεις καταβάλλονται μέσω των Τραπεζών .
Οι λίγοι νέοι που μείναμε και θέλουμε να ασκήσουμε μια επιχειρηματική δραστηριότητα θέλουμε την Τράπεζα δίπλα μας. Δουλειά μας είναι να παράξουμε και όχι να τρέχουμε 100 χιλιόμετρα την ημέρα για να βρούμε Τράπεζα να εξυπηρετηθούμε.
Το σταμάτημα της λειτουργίας του υποκαταστήματος της Εθνικής Τράπεζας στα Τρόπαια είναι έγκλημα.
Δεν θα το αφήσουμε να γίνει.
Καλούμε το Δήμο Γορτυνίας, Καλούμε την Περιφέρεια Πελοποννήσου να θέσουν το θέμα στα συλλογικά τους όργανα και να πάρουν καθαρή θέση.
Καλούμε τους Βουλευτές του Νομού να υποστηρίξουν το δίκαιο αίτημά μας.
Καλούμε την Κυβέρνηση, μέσω του αρμόδιου Υπουργού να παρέμβει.
Τέλος καλούμε την Διοίκηση της Εθνικής Τράπεζας να πάρει πίσω την απαράδεχτη απόφαση για την μεταφορά του υποκαταστήματος Τροπαίων  σε άλλη πόλη. Οι άνθρωποι πρέπει να είναι πάνω από τους αριθμούς.
Καλούμε τους Πολίτες αυτής της Περιοχής να είναι σε εγρήγορση.
Δεν θα επιτρέψουμε άλλη υποβάθμιση.
Η Γορτυνία έχει τεράστιες δυνατότητες.
Πρέπει να μας αφήσουν να τις εκμεταλλευτούμε.
Καλούμε όλους τους κατοίκους της περιοχής  σε  συγκέντρωση στο Πνευματικό Κέντρο Τροπαίων το Σάββατο 5/1 και ώρα 7:00μ.μ.
Στόχος είναι ο συντονισμός των απαραίτητων ενεργειών για την αναστολή της άδικης απόφασης. Η ύπαρξη του υποκαταστήματος στηρίζει σε ένα μεγάλο βαθμό την τοπική οικονομία.
ΌΧΙ ΑΛΛΗ ΥΠΟΒΑΘΜΙΣΗ! ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΚΕΙ…ΜΑΣ ΑΦΟΡΑ ΟΛΟΥΣ!!!

Η ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑΣ.


Δεν υπάρχουν σχόλια: