Τρίτη 20 Σεπτεμβρίου 2011

ΕΞΟΡΜΗΣΗ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΄΄ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΔΡΑΣΗ΄΄ ΣΤΟ ΦΑΡΑΓΓΙ ΛΑΔΩΝΑ

Τη Κυριακή 18 Σεπτέμβρη ο Σύλλογος ΄΄Εναλλακτική Δράση για Ποιότητα Ζωής΄΄ πραγματοποίησε εκδρομή στο χωριό μας  για Πεζοπορική εξόρμηση στο Φαράγγι Λάδωνα & Σπαθαραίικες σπηλιές. Μια παρέα 25 ατόμων ξεκινώντας από την Αθήνα έφτασε στο χωριό μας συνοδευόμενη από το Πρόεδρο του Συλλόγου μας Πάνο Αναγνωστόπουλο & τη Φρόσω Κωσταρά - Ξηρομερίτη. Τους εκδρομείς συνόδευαν ο Πρόεδρος του Συλλόγου τους Κος Σαύρου Μάκης και  η Αρχηγός Κα Μερμελέγκα Πατρίτσια.
Η πεζοπορία εντός του Φαραγγιού κράτησε 4,30 ώρες περίπου. Οι εκδρομείς έμειναν έκπληκτοι από την ομορφιά του Φαραγγιού και από τις εργασίες του Συλλόγου μας ως προς τη διαμόρφωση μονοπατιών.
Ο Πρόεδρος του Συλλόγου ΄΄Εναλλακτική Δράση για Ποιότητα Ζωής΄΄ Κος Μάκης Σταύρου δήλωσε:
΄΄Η πεζοπορία στο Φαράγγι ήταν μοναδική  ευκαιρία για να γνωρίσουμε μια τελείως ανεξερεύνητη περιοχή της Πατρίδας μας. Η μοναδική φύση με τα απίστευτα πλατάνια και γενικότερα την πυκνή βλάστηση σε συνδυασμό με τα πλούσια και γάργαρα νερά του Λάδωνα αποτελούν έναν εξαίρετο συνδυασμό απόλαυσης. Για την Εναλλακτική Δράση αποτέλεσε ένα Σταθμό στην Πεζοπορική της εμπειρία. Θα την θυμόμαστε για πάντα και προσδοκούμε ότι την επόμενη φορά θα έχουν ολοκληρωθεί και οι εργασίες για τα μονοπάτια. Αυτό άλλωστε αποτέλεσε και η δέσμευση του Αντιδημάρχου Κου Χριστοδουλόπουλου,  που γνωρίσαμε και μιλήσαμε μαζί του περί του θέματος.  Η Εναλλακτική δράση είναι πρόθυμη να στείλει εθελοντές ορειβάτες που θα βοηθήσουν στη Σηματοδότηση.΄΄

Ο Σύλλογός ευχαριστεί το Σύλλογο  ΄΄Εναλλακτική Δράση για Ποιότητα Ζωής΄΄, το Πρόεδρό του
Κο Μάκη Σταύρου, την Αρχηγό Κα Πατρίτσια Μερμελέγκα και όλες και όλους που συμμετείχαν σ' αυτήν την εξόρμηση στο χωριό μας κι από κει στο υπέροχο Φαράγγι του Λάδωνα μέσω των μονοπατιών που διαμορφώνει ο Σύλλογος.














Δεν υπάρχουν σχόλια: