Τετάρτη 11 Απριλίου 2012

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ


                         ΣΥΛΛΟΓΟΣ
                ΤΩΝ ΕΝ ΑΘΗΝΑΙΣ                                            
                             &
       ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΣΠΑΘΑΡΙΩΤΩΝ                                                 
           ΄΄ Ο ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΄΄
    ΠΑΤΗΣΙΩΝ 4  Τ.Κ.  10677 ΑΘΗΝΑ
          ΤΗΛ/FAX:  210- 3829313    

Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η

             Πετύχαμε, με τη βοήθεια του Βουλευτή Αρκαδίας Οδυσσέα Κωνσταντινόπουλου αλλά και του προέδρου και των υπαλλήλων του Ι.ΝΕ / Γ.Σ.Ε.Ε. Τρίπολης και με την κατάθεση ενός αναλυτικού και πλήρους φακέλου περί των Πεζοπορικών μονοπατιών στο Φαράγγι του Λάδωνα και στις Σπαθαραίικες σπηλιές (μαγαζιά) να το εντάξουμε σ’ ένα κρατικό πρόγραμμα διάρκειας 5 μηνών για 4 εργαζόμενους. Ευχαριστούμε όλους αυτούς που μας βοήθησαν Ώστε να ενταχθούμε στο ανωτέρω πρόγραμμα.
            Συμπατριώτες και Συμπατριώτισσες, για να μπορέσουν να εργαστούν αυτοί οι εργαζόμενοι, θα πρέπει οικονομικά εμείς να μπορέσουμε να ανταποκριθούμε σε αγορά υλικών κι ότι άλλο χρειαστεί. Αν οικονομικά δεν μπορέσουμε το πρόγραμμα δεν θα αποδώσει κι έτσι θα χαθεί αυτή η ευκαιρία για τα Πεζοπορικά μονοπάτια.
             Όσοι και όσες βλέπουν, ότι το έργο αυτό, είναι το μέλλον και μέσον ανάπτυξης του χωριού μας και της ευρύτερης περιοχήςας βοηθήσουν έστω κι από το υστέρημά τους ώστε να ολοκληρωθεί, γιατί αν δεν έχουμε επαρκεί  οικονομικά, το πρόγραμμα που έχει ενταχθεί και το οποίο θα ξεκινήσει τον Απρίλιο ή το Μάιο δεν θα μπορέσει να αποδώσει.
       Έχουμε στείλει επιστολές οικονομικής ενίσχυσης για το συγκεκριμένο θέμα στους παρακάτω φορείς και περιμένουμε την ανταπόκρισή τους: Στη Περιφέρεια Πελοποννήσου και στον Περιφερειάρχη Κο Πέτρο Τατούλη,  στον Αντιπεριφερειάρχη Κο  Βαγγέλη Γιαννακούρα και στο Δήμαρχό μας  Κο  Γιάννη Γιαννόπουλο. Όπως προαναφέραμε  περιμένουμε την ανταπόκρισή τους που θέλω να πιστεύω πως θα είναι Θετική. Αν όμως είναι αρνητική, ελπίδα μας και στήριξή μας για την ολοκλήρωσή του, είστε  μόνο εσείς !!!! Αγκαλιάστε και στηρίξτε αυτό το έργο γιατί αξίζει το κόπο !!!! 


Για το Δ.Σ του Συλλόγου  και την Επιτροπή αγώνα

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                             Η ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ


ΠΑΝΟΣ   ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ           ΜΑΡΙΓΟΥΛΑ  ΚΑΤΣΙΑΠΗ - ΜΑΡΚΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια: