Κυριακή 4 Νοεμβρίου 2012

Αρτοκλασία στον Άγιο Δημήτριο Λουμπαρδιάρη - 4 Νοεμβρίου 2012

      Τη Κυριακή 4 Νοεμβρίου 2012 στον Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου Λουμπαρδιάρη στου Φιλοππάπου ο Σύλλογός μας πραγματοποίησε την καθιερωμένη ετήσια του Αρτοκλασία υπέρ Υγείας των Απανταχού ευρισκομένων Σπαθαριωτών, των μελών του Δ.Σ. και της Μαρίνας που προσέφερε τους άρτους. 
          Πάρα πολλοί Συμπατριώτες - Συμπατριώτισσες, Φίλοι - Φίλες βρέθηκαν να τιμήσουν μαζί μας το Σύλλογο, το Χωριό μας και τον Προστάτη μας Άγιο Δημήτριο. 
Με τη παρουσία τους μας τίμησαν : 
           Ο Πρόεδρος της Πανελλαδικής Ένωσης Αρκάδων Γεώργιος Ζαραφέτας, για την εφημερίδα "Γορτυνία" "ο Σπαθαραίος γαμπρός "  ο Δημοσιογράφος Μπάμπης Σταφυλάς, οι πρώην Πρόεδροι του Συλλόγου Νίκος Κουφόπουλος και Βασίλης Κουτσιουμάρης, ο Συμπατριώτης μας Καθηγητής Πανεπιστημίου Κρήτης Νικόλαος Χρονόπουλος, ο Συμπατριώτης μας Γιατρός Γεώργιος Δίπλας, η Συμπατριώτισσα Γιατρός - καθηγήτρια μικροβιολογίας Μαρία Αδαμοπούλου - κόρη του πρώην Προέδρου του Συλλόγου μας Γεωργίου Αδαμόπουλου που πρόσφατα έφυγε από κοντά μας.
Ο Πρόεδρος Πάνος Αναγνωστόπουλος και το Δ.Σ. τους ευχαριστούν πάρα πολύ για την τιμή.
       Μετά την Θεία λειτουργία όλοι και όλες βρέθηκαν στο άνω της εκκλησίας στεγασμένο χώρο όπου ο Σύλλογος τους πρόσφερε καφέ, άρτους, αναψυκτικά, ποτά, ξηρούς καρπούς κ.ά. καθώς και τα δωρεάν ημερολόγια 2013 με τον Άγιο Δημήτριο προσφοράς της οικογένειας του Συμπατριώτη μας Ιωάννη Κατσιμίγα που αυτή τη χειρονομία την κάνουν επί 23 συναπτά έτη. Ο Σύλλογος τους ευχαριστεί και τους εύχεται ο Άγιος Δημήτριος να τους προσέρει Υγεία και προκοπή.
      Οι άρτοι για την αρτοκλασία ήταν προσφορά της οικογένειας  της Συμπατριώτισσας Μαρίνας Δημοπούλου - Καλαμπόκη ( Μπούκουρα ). Ο Σύλλογος τους ευχαριστεί και τους εύχεται ο Άγιος Δημήτριος να τους προσφέρει Υγεία και προκοπή.

Ο Πρόεδρος Πάνος Αναγνωστόπουλος και το Δ.Σ. ευχαριστεί όσους και όσες βρέθηκαν εκεί και τους  εύχονται ο Άγιος Δημήτριος να τους προσφέρει Υγεία και προκοπή και του χρόνου να είμαστε καλά και να ξανασυναντηθούμε.
  
Φωτογραφίες από την εκδήλωση










 ο Πρόεδρος του Συλλόγου μας με το Πρόεδρο 
της Πανελλαδικής Ένωσης Αρκάδων
Γεώργιο Ζαραφέτα






Δεν υπάρχουν σχόλια: