Σάββατο 28 Δεκεμβρίου 2013

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΑΣ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΓΙΟΡΤΕΣ:


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΣΠΑΘΑΡΙΩΤΩΝ

1. "ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΦΙΛΙΑΣ - ΛΑΪΚΗ ΒΡΑΔΙΑ" ΓΙΑ ΤΗΝ ΞΑΚΟΥΣΤΗ ΩΣ "ΝΕΟΛΑΙΑΣ" ΜΑΣ ΣΤΙΣ 11 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2014 ΗΜΕΡΑ ΣΑΒΒΑΤΟ, ΣΤΟ ΛΑΪΚΟ ΣΤΕΚΙ "ΡΑΚΟΜΕΛΟ" ΣΤΟ ΧΑΪΔΑΡΙ ΑΤΤΙΚΗΣ, ΣΤΡ. ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗ 75
 ΜΕ ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΟΡΧΗΣΤΡΑ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΕΣ ΦΩΝΕΣ.
 

ΤΙΜΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ 20 ΕΥΡΩ το άτομο 
ΠΟΥ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ ΠΛΟΥΣΙΟ ΜΕΝΟΥ ΜΕΖΕΔΩΝ ΚΑΙ ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΗ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ ΚΡΑΣΙΟΥ-ΑΝΑΨΥΚΤΙΚΩΝ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΞΕΧΑΣΤΗ ΛΑΪΚΗ ΒΡΑΔΙΑ ΓΕΜΑΤΗ ΚΕΦΙ!ΕΛΠΙΖΟΥΜΕ ΝΑ ΣΑΣ ΔΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΕΚΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΣΑΣ!!!!ΩΡΑ ΠΡΟΣΕΛΕΥΣΗΣ 21.00.
ΠΑΡΑΚΑΛΕΊΣΘΕ ΝΑ ΔΗΛΩΣΕΤΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΥΝΤΟΜΑ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑΣΦΑΛΙΣΗ ΤΩΝ ΠΡΟΣΚΛΗΣΕΩΝ!
ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΙΑ ΜΙΚΡΗ ΛΑΧΕΙΟΦΟΡΟΣ (ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΦΥΣΙΚΑ) ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΑΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ/ΤΗΝ ΤΥΧΕΡΟ/Η  ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΩΡΟ ΠΡΟΣΚΛΗΣΕΩΝ 2 ΑΤΟΜΩΝ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΒΡΑΔΙΑ ΣΤΟ ΡΑΚΟΜΕΛΟ!

2.  ΕΤΗΣΙΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΣΠΑΘΑΡΑΙΩΝ!
Φέτος ο Σύλλογός μας αποφάσισε να προτείνει κάτι διαφορετικό από τον καθιερωμένο "Χορό του Συλλόγου", στόχος μας είναι να δίνουμε ευκαιρίες σε όλους μας να σμίγουμε και να ερχόμαστε ουσιαστικά και όχι απρόσωπα πιο κοντά, γι' αυτό φέτος διαλέξαμε να συναντηθούμε όλοι σε ένα ζεστό σχεδόν σπιτικό χώρο στο κέντρο της Αθήνας, να φάμε μαζί, να μιλήσουμε, να πιούμε και να τραγουδήσουμε μαζί! 
ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΣΤΙΣ 16 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2014 ημέρα ΚΥΡΙΑΚΗ στο παραδοσιακό στέκι "ΚΛΗΜΑΤΑΡΙΑ"
 Πλατεία Θεάτρου 2, Αθήνα (Κοντά στη "Βαρβάκειο Αγορά"), βραβευμένο για τους απίστευτους σπιτικούς μεζέδες και τις χειροποίητες πίτες!
ΤΙΜΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ 20 ΕΥΡΩ το άτομο 
που περιλαμβάνει πλήρες μενού από τους πεντανόστιμους μεζέδες και 1 κιλό κρασί στα 4 άτομα με τη συνοδεία λαϊκής ζωντανής μουσικής. 
ΏΡΑ ΠΡΟΣΕΛΕΥΣΗΣ 13.ΟΟ!
ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΝΑ ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΤΕ ΝΩΡΙΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑΣΦΑΛΙΣΗ ΤΗΣ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗΣ ΣΑΣ!
 ΕΛΠΙΖΟΥΜΕ ΝΑ ΣΑΣ ΒΡΟΥΜΕ ΣΥΜΜΑΧΟΥΣ ΣΤΗ ΝΕΑ ΙΔΕΑ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ ΜΑΣ, φυσικά πάντα υπάρχει η καταννόηση τις δυσκολίας των καιρών για όλους, αλλά ένα ποτήρι κρασί με καλή παρέα μπορούμε να το επιλέξουμε για μία ωραία Κυριακή κόντρα στους καιρούς!!

3. Η ΠΙΤΑ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΕΤΟΥΣ
ΘΑ ΚΟΠΕΙ ΩΣ ΕΙΘΙΣΤΑΙ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΑΣ ΠΑΤΗΣΙΩΝ 4, ΑΘΗΝΑ
ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 19 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2014 ΣΤΙΣ 11.00 Π.Μ. 
Ο ΣΥΜΠΑΤΡΙΩΤΗΣ ΠΟΥ ΘΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΦΛΟΥΡΙ ΣΤΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΟΥ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΥΧΗ ΟΛΟ ΤΟ 2014 ΘΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙ ΚΑΙ 2 ΠΡΟΣΚΛΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΤΗΣΙΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΠΟΥ ΘΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ!!!
ΠΑΡΟΛΟ ΠΟΥ ΟΛΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΕΧΕΙ ΔΥΣΚΟΛΙΕΣ ΚΑΙ Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΜΑΣ ΣΤΕΝΑΖΕΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ, ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΜΕ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΟΥΜΕ ΠΝΕΥΜΑ ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑΣ ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ, ΑΛΛΩΣΤΕ Ο ΛΟΓΟΣ ΥΠΑΡΞΗΣ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΒΡΙΣΚΕΙ ΤΡΟΠΟΥΣ ΝΑ ΣΜΙΓΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΜΑΖΙ ΚΑΙ ΟΧΙ Η ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗ ΚΑΝΕΝΟΣ ΜΑΣ!
ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΤΟ ΕΝΣΤΕΡΝΙΣΤΟΥΝ ΟΛΟ ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΑΥΤΟ!


ΑΠΟ ΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ ΣΥΛΟΓΟΥ ΣΠΑΘΑΡΙΩΤΩΝ

ΟΙ ΣΥΛΛΟΓΟΙ ΕΧΟΥΝ  ΑΝΑΓΚΗ ΤΗΝ ΕΝΕΡΓΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΒΙΩΣΟΥΝ !!! 

Δεν υπάρχουν σχόλια: