Τρίτη 15 Ιανουαρίου 2013

ΚΟΠΗ ΤΗΣ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΤΙΚΗΣ ΠΙΤΑΣ 2013 ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΣΠΑΘΑΡΙΩΤΩΝ



ΚΟΠΗ ΤΗΣ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΤΙΚΗΣ ΠΙΤΑΣ 2013 ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΣΠΑΘΑΡΙΩΤΩΝ

                                                                  η πίτα μας                                                                        
                                                                 
   Ο Σύλλογος Σπαθαριωτών στις 13 Ιανουαρίου 2013 ημέρα Κυριακή  και στα γραφεία του Συλλόγου στην Αθήνα έκοψε τη Πρωτοχρονιάτικη πίτα του. 
            Μας τίμησαν με τη παρουσία τους :
  • ο Αντιπεριφερειάρχης Αρκαδίας κ. Γιαννακούρας Ευάγγελος, ο οποίος μας δήλωσε ότι μέχρι το Καλοκαίρι θα φτιαχτεί ο δρόμος Τρόπαια - Σπάθαρι όπως ο Σύλλογός μας είχε ανακοινώσει πριν ένα χρόνο,  ότι ο δρόμος  είχε ενταχθεί στο Τεχνικό Πρόγραμμα 2012. Ευχαριστούμε τον δραστήριο και εφυή  Αντιπεριφερειάρχη μας για την τιμή που μας έκανε, για τις ευχές του, τα καλά του λόγια για το Σύλλογο και το χωριό μας, τη μεστή ομιλία του αλλά και τις δηλώσεις του περί του δρόμου Τρόπαια - Σπάθαρι.
  • ο Πρόεδρος της Πανελλαδικής Ένωσης Αρκάδων κ. Ζαραφέτας Γεώργιος.  Ευχαριστούμε τον δυναμικό και υπερδραστήριο Πρόεδροτης Π.Ε.Α.  που τίμησε το χωριό μας και το Συλλογό μας αλλά και βροντερό του λόγο.
  • ο Αντιπρόεδρος της Παγγορτυνιακής Ένωσης & Πολιτευτής Αρκαδίας  κ. Καρβελάς Παναγιώτης εκπροσώπόντας το Προεδρό της Πλέσσια Παναγιώτη. Τον ευχαριστουμε Θερμά.
  • τον εκδότη της εφημερίδας "Γορτυνία" κ. Καλύβα Κώστα. Τον ευχαριστούμε Θερμά.
  • ο Πολιτευτής Αρκαδίας  κ. Τσίρμπας Μαρίνος. Τον ευχαριστούμε Θερμά.
  • το Δημοτικό Σύμβουλο του Δήμου Γορτυνίας  Γεώργιο Καννελόπουλο. Τον ευχαριστούμε θερμά.
  • το Πρόεδρο Συλλόγου Αραχωβιτών κ. Ασημακόπουλο Αργύριο. Τον ευχαριστούμε θερμά.
  • τη Γιώτα Αλεξοπούλου από το Βαλτεσινίκο. Την ευχαριστούμε θερμά.

Ευχές έστειλαν διότι δεν μπόρεσαν να παρευρεθούν:
  • Ο Υπουργός Υγείας κ. Λυκουρέντζος  Ανδρέας ο οποίος είχε δηλώσει πως θα ήταν παρόν, αλλά κάποιο έκτακτο γεγονός δεν το επέτρεψε.
  • Ο Δημαρχός μας Γιάννης Γιαννόπουλος  ο οποίος είχε δηλώσει πως θα ήταν παρόν, αλλά κάποιο έκτακτο γεγονός δεν το επέτρεψε.
  • Ο Πολιτευτής Αρκαδίας κ Παπαηλίου Γεώργιος 
Τους ευχαριστούμε Θερμά για τις ευχές τους !

Επίσης τίμησαν με τη παρουσία τους οι πρώην Πρόεδροι του Συλλόγου μας Κουφόπουλος Νικόλαος και Κουτσιουμάρης Βασίλειος καθώς κι ο δημοσιογράφος στην εφημερίδα " Γορτυνία" και όχι μόνο, Σπαθαραίος γαμπρός  Σταφυλάς Μπάμπης . Τους ευχαριστούμε θερμά. 
 Ο  Σταφυλάς Μπάμπης  με ενημέρωσε συγκινημένος ότι, μετά από 37 συναπτά έτη που είναι παρόν στη κοπή της πίτας του Συλλόγου μας του  έτυχε το Φλουρί.  Του ευχόμαστε συγχαρητήρια και να 'ναι πάντα τυχερός. Δικαιούται δύο προσκλήσεις για το χορό μας.

Τίμησε με τη παρουσία της τη σημερινή εκδήλωση η Οικογένεια του Συμπατριώτη μας βιομήχανου Δημητρίου Πέτσα την οποία εκπροσώπησαν ο γιός τους Βασίλης και η μνηστή του Αιμιλία. Τους ευχαριστούμε Θερμά και για τη παρουσία τους αλλά και για τη βοήθεια και στηριξή τους  στο Σύλλογο.

Πολλοί Συμπατριώτες και Συμπατριώτισες τίμησαν με τη παρουσία τους,  αυτή την εκδήλωση του Συλλόγου μας και τους ευχαριστούμε θερμά.

Ο Πρόεδρος του Συλλόγου Πάνος Αναγνωστόπουλος κατά την ομιλία του είπε τα παρακάτω:

" Αγαπητοί Προσκεκλημένοι μας - Αγαπητοί,  Συμπατριώτισσες και Συμπατριώτες
Καλωσσορίσατε σήμερα στα γραφεία του Συλλόγου μας. Από τα βάθη της καρδιάς μου θέλω να σας πω ένα μεγάλο ευχαριστώ για τη παρουσία σας. Θέλω να ευχηθώ από καρδιάς, η υγεία,  η χαρά αλλά και η επιτυχία να συνοδεύει κάθε σας βήμα, στο νέο έτος. Να ευχηθώ για όλους μας δύναμη και μέσα από το σκοτεινό τούνελ στο οποίο όπως φαίνεται έχουμε μπει ως χώρα και ως κοινωνία, να μην αργήσει να φανεί η Αχτίδα φωτός.
Ο Συλλογός μας παρά τις αντίξοες συνθήκες που επικρατούν με την οικονομική κρίση, καλά κρατεί και προσπαθεί να παρουσιάσει εκδηλώσεις κι έργα, χάρις στην Οικονομική βοήθεια των μελών του διότι οι Δημόσιοι Φορείς εδώ και μερικά χρόνια δεν ενισχύουν πλέον οικονομικά τους Συλλόγους.
Ο Συλλογός μας θα πρέπει να συνεχίσει με την ίδια θέρμη   και τον ίδιο ζήλο με όλους εμάς συμπαραστάτες ώστε να συνεχίσει να προσφέρει ότι μπορεί το καλύτερο, για την αναβάθμιση του χωριού μας και τη σύσφιξη των σχέσεων μεταξύ των Συμπατριωτών.
Θα ήθελα να τονίσω αυτή τη μέρα κι απ'  αυτό το βήμα, ότι ο Συλλογός μας και το Δ.Σ.  επιθυμούν την άριστη συνεργασία με τους τοπικούς φορείς και όχι μόνο. χωρίς να έχουν καμία διάθεση να τους δημιουργήσουν  προβλήματα, απεναντίας, να στηρίξουν και να βοηθήσουν  όσο γίνεται  περισσότερο, την Ανάπτυξη του χωριού μας. Το έχω ξαναπεί πως δεν πρέπει να μας θεωρούν ανταγωνιστές αλλά,
Συνοδοιπόρους & Συνεργάτες.
Δεν πληρωνόμαστε δεν είμαστε διορισμένοι αλλά εκλεγμένοι κι εθελοντικά προσφέρουμε υπηρεσία και με προσωπικά φυσκά κόστος.
Στις προθέσεις μας όμως,  μόνο και μόνο οι καλές σχέσεις έχουν προτερειότητα και αυτό επιδιώκουμε........... περισσότερα θα πληροφορηθήτε από το βίντεο της εκδήλωσης.

Η συνδρομή των μελών είναι η στήριξη για το Σύλλογο. ΜΗ ΤΗ ΞΕΧΝΑΤΕ !!!




ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
























ΒΙΝΤΕΟ



Και του χρόνου να είμαστε Καλά και όλοι παρόντες κοντα στο Συλλογό μας !!!!




                                               



Δεν υπάρχουν σχόλια: