Παρασκευή 5 Απριλίου 2013

ΔΕΥΤΕΡΟ ΚΑΛΕΣΜΑ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ

Κ Α Λ Ε Σ Μ Α

ΕΤΗΣΙΑ ΤΑΚΤΙΚΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ 

Καλούμε  τα μέλη μας, μετά την λόγω μη απαρτίας στις 31 Μαρτίου αναβαλόμενης   Ετήσιας Τακτικής Γενικής Συνέλευσης στην νέα ορισθείσα ημερομηνία,   την Κυριακή 7 Απριλίου 2013 και ώρα 10.30 π.μ. στην αίθουσα του Συλλόγου μας στην οδό Πατησίων 4  στο 1ο όροφο, με θέματα: την ενημέρωση για τα Πεπραγμένα του 2012, τον Οικονομικό απολογισμό του 2012, την Εκθεση Ελεγκτικής Επιτροπής, τον Προϋπολογισμό 2013 αλλά και Αρχαιρεσίες για ανάδειξη νέου Δ.Σ. και Ελεγκτικής επιτροπής.
        Θα πρέπει όλοι να συμμετέχουν  και με τη παρουσία τους  αλλά και με τη συμμετοχή τους στις νέες Αρχαιρεσίες.


Η συμμετοχή των Συμπατριωτών & Συμπατριωτισσών κρίνεται απαραίτητη, διότι με τη μη συμμετοχή τους
  • βάζουν σε περιπέτειες το Σύλλογο μετά από 55 χρόνια έντονης δραστηριότητας,
  • αλλά δημιουργούν  ταλαιπωρία σε  όλους  αυτούς που παρευρίσκονται και  λόγω έλλειψης  απαρτίας  αναγκάζονται  να ξανάρθουν  !!!

         Ο Σύλλογος πρέπει να συνεχίσει τη δημιουργική του πορεία με την παρουσία και το ενδιαφέρον όλων.
        Είναι τιμή και μνημόσυνο στους  ιδρυτές του, που δεν βρίσκονται πλέον στη ζωή και οι οποίοι πάλεψαν σε πάρα πολύ δύσκολα χρόνια να τον δημιουργήσουν, να τον δραστηριοποιήσουν και να τον φέρουν σε θέση ώστε να πρωταγωνιστήσει ανάμεσα στους Γορτυνιακούς Συλλόγους !!!   

                                                                              Σας περιμένουμε
Όλους και όλες, μικρούς και μεγάλους, τη Κυριακή 7 Απρίλη το πρωί στα γραφεία του Συλλόγου μας....  Οι Σύλλογοι γενικά, βρίσκονται στην εντατική. Μη τους βγάζετε το Οξυγόνο.  Εσείς τα  μέλη του είστε το Οξυγόνο τους !!!!!

το Δ.Σ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: