Τρίτη 12 Σεπτεμβρίου 2017

Σπαθαριωτικοκρητικός γάμος στην Αθήνα

Σπαθαριωτικοκρητικός γάμος στην Αθήνα


Σπαθαριωτικοκρητικός γάμος τελέστηκε στην Αθήνα και συγκεκριμένα στην Γλυφάδα το Σάββατο στις 9 Σεπτεμβρίου 2017. Την μακροχρόνια σχέση τους και τον ερωτά τους επισφράγισαν ο Βασίλης  Δημ. Πέτσαςγιος του Σπαθαριώτη Βιομηχάνου  Δημητρίου & Αγνής Πέτσα και η λαμπερή Κρητικιά Γεωργία Νταγάκη στο Ιερό Παρεκκλήσιο του Αγίου Δημητρίου & Αποστόλου Ανδρέα στο κτήμα “Galazio. Το όμορφο ζευγάρι πάντρεψαν οι φίλοι Μιχάλης Νομικός, Βασίλης Κεραμιδάς και Θωμάς Κεραμιδάς. Αισθητή  η παρουσία πολλών εκλεκτών καλεσμένων συγγενών και φίλων. Μεταξύ αυτών διακρίναμε και Αρκάδες πολιτικούς. Τον πρώην Υπουργό Ανδρέα Λυκουρέντζο και την Πολιτευτή Εύη Τατούλη. Επίσης τον πρώην Υπουργό & νυν Βουλευτή Ευριπίδη Στυλιανίδη,  Βιομηχάνους και Επιχειρηματίες.
Μετά την τελετή οι καλεσμένοι δεξιώθηκαν επί του υπέροχα στολισμένου χώρου του κτήματος από τους νεόνυμφους και τους γονείς τους, Δημήτριο & Αγνή Πέτσα – Ανδρέα Νταγάκη & Ειρήνη Πιλατάκη.

Την ορχήστρα πλαισίωσαν ο Κρητικός τραγουδιστής Νίκος Ζωιδάκης στην Λύρα και στο Κρητικό τραγούδι και οι Γορτύνιοι Δημήτρης Παπαγεωργίου στο κλαρίνο, Δημήτρης Δούρος στην κιθάρα και στο μπουζούκι και στο Δημοτικό τραγούδι ο Τάκης Μπαλάσης. Χορευτικό από την Κρήτη με τοπικές φορεσιές χόρεψε Κρητικούς χορούς. Το κέφι, ο χορός και η διασκέδαση κράτησε μέχρι τις πρωινές ώρες. Οι νεόνυμφοι και οι γονείς περιχαρείς και κεφάτοι έως το τέλος της δεξίωσης. Ήταν ένας πολυτελέστατος γάμος με πάρα πολλούς καλεσμένους.

Φωτογραφίες






Η σελίδα και ο γράφων εύχονται:
Ας είναι ο γάμος σας η αρχή μιας ατελείωτης χαράς, ευτυχίας, ευημερίας και αρμονίας που να σας συνοδεύει γλυκά και τους δύο για πάντα

Δεν υπάρχουν σχόλια: