Δευτέρα 10 Φεβρουαρίου 2014

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΥΜΠΑΤΡΙΩΤΙΣΣΑΣ ΜΑΣ





    Μια Συμπατριώτισσά μας, η Μαρία Δούρου - κόρη του Χαράλαμπου Ανδ. Δούρου & της Γωγώς Αναγνωστοπούλου * Δούρου αφού τελείωσε με άριστα της σπουδές της πάνω στη Ψυχολογία, στο Αμερικάνικο κολέγιο DEREE, μετέβη στην Αγγλία για Μεταπτυχιακές σπουδές πάνω στην επιστήμη που επέλεξε να σπουδάσει.      Εκεί στην Αγγλία μετά από πολύ διάβασμα κατόρθωσε να βραβευτεί, ως πρώτη για την εργασία της, η οποία τυπώθηκε σ' ένα καλόδετο τόμο από το Αγγλικό πανεπιστήμιο.Οι κόποι και ο αγώνας της δεν πήγαν χαμένοι. Αλλά και των ευτυχισμένων γονιών της που χαίρονται για την επιτυχία της αν και είναι μακριά και τους λείπει. Η σκέψη τους πάντα κοντά της και η αγωνία τους μεγάλη. Αλλά καθώς την βλέπουν να πετυχαίνει τους στόχους της νιώθουν καλά κι είναι ευτυχισμένοι και χαρούμενοι. Τα αξίζουν όμως όλα αυτά, γιατί την αγαπούν και την βοηθούν με κάθε τρόπο να προχωράει στους στόχους και στα θέλω της.

ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΗΣ ΣΤΗΝ ΑΓΓΛΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ




      Ευχόμαστε από καρδιάς στη Μαρία, να δημοσιευτεί αυτή της η επιτυχία και στην Ελληνική γλώσσα και καλή επιτυχία στα  επόμενα βήματα που έχει σχεδιάσει. Πάντα να πρωτεύεις και ν' αριστεύεις στη ζωή σου Μαρία!!!

     Στους δε γονείς της τα συγχαρητήριά μας για τις επιτυχίες της κόρης τους, να την χαίρονται και να την καμαρώσουν όπως επιθυμούν !!







Δεν υπάρχουν σχόλια: