Κυριακή 5 Οκτωβρίου 2014

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ - ΜΝΗΜΟΣΥΝΟ

Ε Τ Η Σ Ι Ο    Μ Ν Η Μ Ο Σ Υ Ν Ο

       Ένας χρόνος πέρασε χωρίς το ξάδελφο Αγγελή Δίπλα και νιώθω έντονη συναισθηματική φόρτιση και την ανάγκη να γράψω δύο λόγια αγάπης παρότι μου είναι δύσκολο να βρω τα κατάλληλα λόγια για να αποκαλύψω το χαρακτήρα του και τη ζωή του, να αποτυπώσω την αληθινή εικόνα αυτού του ανθρώπου, την ευγένεια και τη καλοσύνη του. Η αγάπη του για τον Άνθρωπο ήταν απέραντη, διέθετε πηγαίο χιούμορ και ανεπιτήδευτη καλοσύνη. Λάτρευε την οικογένειά του,  τους συγγενείς του, τους συγχωριανούς του. Το πλατή του χαμόγελο και η εγκαρδιότητά του σε κατακτούσαν.

      Σήμερα το πρωί τελέστηκε στον Ιερό Ναό των Αγίων Ασωμάτων, στο Θησείο,  το ετήσιο μνημόσυνο στη μνήμη του από τη μητέρα του Λούλα και τ' αγαπημένα του αδέλφια και ανίψια.               

        Πολλοί συγγενείς και φίλοι, συμπατριώτες & συμπατριώτισσες βρέθηκαν εκεί για να τιμήσουν τη μνήμη του και να σταθούν στο πλάι της πονεμένης μάνας, να τις σφίξουν το χέρι και να της δώσουν κουράγιο !!!
     Στη Θεία Λειτουργία και στην Επιμνημόσυνη Δέηση χοροστάτησε ο Αρχιμανδρίτης πάτερ Γαβριήλ, στενός οικογενειακός φίλος, του οποίου η μελωδική φωνή κι ο λόγος δημιούργησαν μια κατανυκτική ατμόσφαιρα. 





Ας είναι ελαφρύ το χώμα που σε σκέπασε Αγγελή !!!

Αιωνία σου η μνήμη !!!


Δεν υπάρχουν σχόλια: