Δευτέρα 27 Οκτωβρίου 2014

ΤΡΟΠΑΙΑΤΙΚΑ ΝΕΑ



200 δένδρα φυτεύτηκαν με πρωτοβουλία του Συλλόγου Τροπαιατών Αθήνας
από www.kalimera-arkadia.gr/
Δεντροφύτευση πραγματοποιήθηκε το τριήμερο 24 - 26/10 στα Τρόπαια Αρκαδίας (στη θέση Σταυρός) με πρωτοβουλία του Συλλόγου Τροπαιατών της Αθήνας.
Παρόλο τις δύσκολες καιρικές συνθήκες, ιδίως την Παρασκευή, οι εθελοντές που προσήλθαν στο σημείο κατάφεραν να φέρουν εις πέρας τη δεντροφύτευση φυτεύοντας 200 δέντρα όπως κυπαρίσσια, λέιλαντ, κέδροι, κουτσουπιές και πικροδάφνες.
Η εθελοντική ομάδα απαρτιζόταν από μέλη του Συλλόγου Τροπαιατών της Αθήνας, μέλη του Πολιτιστικού Συλλόγου Τροπαίων, μέλη του Πυροσβεστικού Σώματος καθώς και κατοίκους του χωριού.
Η βοήθεια όλων ήταν πολύτιμη και ουσιαστική δίνοντας ένα όμορφο αποτέλεσμα το οποίο θα δώσει επιπλέον χώρους πρασίνου σε αυτό το πανέμορφο χωριό! 
Ιδιαίτερες ευχαριστίες θα ήθελαν να αποδώσουν τα μέλη των Συλλόγων και οι κάτοικοι του χωριού στο Πυροσβεστικό Σώμα οι οποίοι βοήθησαν στο έπακρο για την υλοποίηση αυτού του έργου παρόλο που οι καιρικές συνθήκες δεν ήταν ευνοϊκές!
Ο Σύλλογος Τροπαιατών της Αθήνας με την κίνηση αυτή θέλησε να περάσει το μήνυμα "Αγαπάμε το χωριό μας αλλά πρώτα Αγαπάμε και Σεβόμαστε το Περιβάλλον"!!!


 



- www.kalimera-arkadia.gr
- www.kalimera-arkadia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: