Κυριακή 21 Ιουνίου 2015

ΝΕΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΖΩΝΑΙΩΝ ΑΡΚΑΔΙΑΣ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ
    ΓΙΑ ΤΟ ΑΝΤΑΜΩΜΑ ΤΩΝ
           ΖΩΝΑΤΑΙΩΝ

Ο Πρόεδρος και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Μορφωτικού Εξωραϊστικού Συλλόγου ΖΩΝΗΣ Αρκαδίας, σας προσκαλούν στο φετινό ΑΝΤΑΜΩΜΑ των Ζωναταίων, την Κυριακή 16 Αυγούστου 2015, ώρα 9 το βράδυ, στον προαύλιο χώρο του κτιρίου στ’ Αλώνια. Σας περιμένουμε να βρεθούμε όλοι μαζί, να τα πούμε από κοντά  και να διασκεδάσουμε.

Ο Πρόεδρος                                     Η Γραμματέας
Παν. Παπαδημητρίου                       Μαρία Λαγούδη-Καλόμαλου

Δελτίο Τύπου της 20ής Ιουνίου 2015
         
                    ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΑΣ

[#] Εξαιρετικά μας στενοχώρησε η κλοπή μιας κούνιας από την παιδική χαρά του χωριού. Η κούνια – σύμβολο του παιχνιδιού και της χαράς των παιδιών, θα μας λείψει στις καλοκαιρινές διακοπές. Ίσως όμως κάποιο άλλο παιδί να την χρειαζόταν περισσότερο. Ας την χαρεί…
Αυτό όμως που μας προβληματίζει περισσότερο, είναι η τεράστια αλλαγή στις ηθικές αξίες και τον τρόπο που είχαμε συνηθίσει να ζούμε και να συμπεριφερόμαστε. Κάποτε κοιμόμαστε με τα κλειδιά έξω από την πόρτα, αλλά τώρα βλέπουμε με καχυποψία τον περαστικό που μας σταματάει για να ρωτήσει κάτι.

[#] Επειδή όμως πρέπει να έχουμε αισιοδοξία και να προχωράμε μπροστά, συνεχίζουμε να ομορφαίνουμε τους κοινόχρηστους χώρους μας. Φυτέψαμε και άλλα καλλωπιστικά φυτά με την βοήθεια Μελών και φίλων του Συλλόγου μας. Τους ευχαριστούμε για την συμμετοχή τους.

[#]  Στην Αθήνα, τις 25 Μαϊου 2015, στην αίθουσα «Μιχαήλας Αβέρωφ» της Εταιρείας Ελλήνων Λογοτεχνών, γιορτάστηκε ο ένας χρόνος από την δημιουργία της ειδησεογραφικής και λογοτεχνικής  ιστοσελίδας mcnews από την δημοισογράφο κ. Μαρία Χατζηνικολάου. Το παρών στην ωραία αυτή εκδήλωση εκ μέρους του Συλλόγου μας αλλά και της συγχωριανής μας Ζαχαρούλας Παν. Γαϊτανάκη, δουλειά της οποίας (σε ποίηση και διηγήματα) αναρτά τον τελευταίο καιρό το σάιτ στην ενότητα λογοτεχνία, έδωσε ο Ταμίας μας κ. Τάκης Λ. Χαρίτος, οποίος ευχήθηκε στην κ. Χατζηνικολάου ενώ είχε και συνομιλία με τον γνωστό λογοτέχνη κ. Σπύρο Κ. Καραμούντζο, που παραβρέθηκε επίσης στη γιορτή. Οι ηθοποιοί Ελένη Φιλίνη, Μάριος Ιορδάνου, Σίσσυ Καπετάνου και Σοφία Καζαντζιάν συμμετείχαν με απαγγελίες και θεατρικό κομμάτι στα γενέθλια του mcnews, που έχει επισκέπτες από 40 χώρες του κόσμου. Στο www.mcnews.gr μπορείτε, αν θέλετε, να δείτε το βίντεο της εκδήλωσης και τις συνεργασίες της Ζαχαρούλας Γαϊτανάκη.

[#] Η συλλογή μπαταριών και πλαστικών καπακιών στους ειδικούς κάδους στην κεντρική πλατεία του χωριού μας και της ΑΦΗΣ μέσα στην ταβέρνα «Τα πλατάνια» έχει μεγάλη ανταπόκριση. Συνεχίζουμε και αυτή τη δράση μας.

[#] Η προβολή του χωριού μας μέσω του Διαδικτύου συνεχίζεται με την αποστολή ενημερωτικού υλικού και φωτογραφιών από τη Ζαχαρούλα Γαϊτανάκη στην ιστοσελίδα www.inarcadia.gr στην ενότητα Πόλεις – χωριά: Ζώνη.
[#] Συνεχώς καινούργιο υλικό προστίθεται στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου μας www.zounati.wordpress.com. Στην ενότητα ΑΡΘΡΑ εντύπωση έκανε το κείμενο του Αντιπροέδρου μας Αναστάσιου Παν. Αναστόπουλου με τίτλο: «Η ισχύς εν τη ενώσει» ενώ δημιουργήθηκε μία νέα υποενότητα με τοποθεσίες της Ζώνης που θα ενδιέφεραν όσους κάνουν περιπάτους και εξερευνήσεις.

[#] Ο Σύλλογός μας εύχεται στους απανταχού Ζωναταίους και στους φίλους του χωριού μας, ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ.

Ο Πρόεδρος του Συλλόγου                                   Η  Γραμματέας

Παναγιώτης Παπαδημητρίου                     Μαρία Λαγούδη – Καλόμαλου 
πατάμε εδώ για να δούμε τη σελίδα του Συλλόγου http://www.zounati.wordpress.com/



Δεν υπάρχουν σχόλια: