Τετάρτη 6 Ιανουαρίου 2016

Αγιάστηκαν τα ύδατα στο φράγμα του Λάδωνα

Αγιάστηκαν τα ύδατα 

στο φράγμα του Λάδωνα
Αγιασμός των Υδάτων στο φράγμα του Λάδωνα, έγινε το πρωί της Τετάρτης, με ανοιξιάτικο καιρό, αλλά δυνατό αέρα, κατά διαστήματα.
Ο κόσμος ήταν λιγοστός, σε σχέση με άλλες χρονιές...

Η τελετή του Αγιασμού έγινε φέτος από τον Πανοσιολογιότατο Αρχιμανδρίτη – Πρωτοσύγκελο της Μητρόπολης Γόρτυνος και Μεγαλοπόλεως, π. Ιάκωβο Κανάκη, ο οποίος προκάλεσε αίσθηση με το λόγο του, αφού ευχήθηκε το Άγιο Πνεύμα να φωτίσει αυτούς που μας διοικούν... (θα ακολουθήσει αναλυτικό ρεπορτάζ)

Παρόντες ήταν ο βουλευτής Αρκαδίας του ΣΥΡΙΖΑ, Γιώργος Παπαηλιού, ο Δήμαρχος Γορτυνίας, Γιάννης Γιαννόπουλος, ο Περφιφερειακός σύμβουλος Πελοποννήσου, Γιώργος Ρουμελιώτης, η πολιτευτής της ΝΔ στην Αρκαδία, Εύη Τατούλη, αντιπροσωπία του Δήμου Τρίπολης (ο Αντιδήμαρχος Δημήτρης Σταματόπουλος και ο Υπεύθυνος Γραφείου Τύπου Σωτήρης Παπαδημητρίου), ο Διευθυντής του Υδροηλεκτρικού Σταθμού ΔΕΗ Λάδωνα, Γιάννης Σταθάς, ο εκδότης της εφημερίδας Γορτυνία Κώστας Καλύβας, ο Διευθυντής της Αρκαδικής τηλεόρασης, Γιώργος Παπαηλίου και άλλοι.- Πηγή: http://www.kalimera-arkadia.gr/blog/item/45835-agiastikan-ta-ydata-sto-fragma-tou-ladona-eikones-vinteo.html

- Πηγή: http://www.kalimera-arkadia.gr/blog/item/45835-agiastikan-ta-ydata-sto-fragma-tou-ladona-eikones-vinteo.html

Δεν υπάρχουν σχόλια: