Πέμπτη 7 Ιουλίου 2016

2ος διαγωνισμός φωτογραφίας από την εφημερίδα "Γορτυνία"

2ος διαγωνισμός φωτογραφίας από την εφημερίδα "Γορτυνία"

Τον προσεχή Σεπτέμβριο η εφημερίδα "Γορτυνία θα πραγματοποιήσει τον 2ο διαγωνισμό Φωτογραφίας με τίτλο "Γορτυνία - Φύση & Πολιτισμός.

ΚΡΙΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ: Αποτελείται από τους


  1. Λαμπρόπουλο Σωτήριο, Σκηνοθέτη - Διευθυντή σχολής κινηματογράφου Τηλεόρασης Λυκούργου Σταύρακα
  2. Κουτρουμάνο Βασίλη, Ταμία της Ένωσης Φωτορεπόρτερ Ελλάδος & Υπεύθυνο φωτογραφίας της εφημερίδας "Γορτυνία"
  3. Καλύβα Κώστα ιδρυτή της εφημερίδας "Γορτυνία"

ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ
  • Η συμμετοχή είναι ελεύθερη για όλους.
  • Η Διάρκεια του Διαγωνισμού θα είναι 12 Σεπτεμβρίου έως 30 Σεπτεμβρίου.
  • Ο κάθε διαγωνιζόμενος μπορεί να συμμετέχει με το πολύ τρεις (3) φωτογραφίες πνευματικής του ιδιοκτησίας, σχετικές με το θέμα του Διαγωνισμού.
  • Οι φωτογραφίες θα αξιολογηθούν σε πρώτη φάση από τη σελίδα της εφημερίδος σεfacebook και instragram, όπου θα υπάρχει η δυνατότητα ηλεκτρονικής ψηφοφορίας μέσω like μέχρι 30.09.2016. Θα ακολουθήσει η τελική αξιολόγηση από την Κριτική Επιτροπή, η οποία θα επιλέξει τις 3 καλύτερες, ανάμεσα στις 30 φωτογραφίες που θα έχουν συγκεντρώσει τα περισσότερα like.
  • Τα βραβεία θα είναι μοναδικά δώρα από το κατάστημα κινητής τηλεφωνίας WIND Ηλιούπολης και Δάφνης, που διευθύνονται από τον Χαράλαμπο Τσιουμπρή. Επίσης θα υπάρξουν και δύο ξεχωριστές διακρίσεις: 1) Βραβείο κριτικής Επιτροπής και 2) βραβείο Κοινού (για τη φωτογραφία που θα συγκεντρώσει τα περισσότερα likes).
  • Κάθε διαγωνιζόμενος θα μπορεί να στέλνει τις φωτογραφίες του στο info@e-gortynia.gr , μαζί με τα στοιχεία του: ονοματεπώνυμο, διεύθυνση, τηλέφωνο, e-mail και τόπο καταγωγής. Με τη λήψη των φωτογραφιών η διοργανώτρια θα αποστέλλει απαντητικό e-mail αποδοχής της συμμετοχής.
  • Σε κάθε φωτογραφία θα δίνεται ένας αύξοντας αριθμός συμμετοχής. Στη συνέχεια κάθε μία φωτογραφία θα αναρτάται στη σελίδα της εφημερίδος σε facebook και instragram, χωρίς το όνομα του διαγωνιζόμενου.
  • Κάθε συμμετέχων επιτρέπει στην διοργανώτρια να εκμεταλλεύεται τις φωτογραφίες που αυτός θα αποστείλει. Με τον όρο εκμετάλλευση νοείται, μεταξύ άλλων, το δικαίωμα αναπαραγωγής, δημοσίευσης, απεικόνισης, επεξεργασίας και έκθεσης των φωτογραφιών κάθε συμμετέχοντα, για όλα τα μέσα και τους τρόπους μετάδοσης, χωρίς να είναι υποχρεωτική η αναφορά του δημιουργού.
  • Οι φωτογραφίες δεν πρέπει να περιέχουν λογότυπο του φωτογράφου, ούτε τυχόν υδατογράφημα.Δεν θα γίνονται δεκτές φωτογραφίες με περιεχόμενο που προσβάλλει τη δημόσια αιδώ και τα χρηστά ήθη. Σε περίπτωση που οι φωτογραφίες απεικονίζουν πρόσωπα ο φωτογράφος οφείλει να έχει εξασφαλίσει τη συναίνεσή τους για τη δημοσιοποίησή τους. Σε κάθε περίπτωση πάντως αποκλειστικά υπεύθυνος είναι ο ίδιος.
Πληροφορίες και νεότερα για το διαγωνισμό θα μπορείτε να λαμβάνετε από την ιστοσελίδα της εφημερίδας ή κάνοντας like στη σελίδα της στο facebook:https://www.facebook.com/gortynia.newspaper/
ΥΠΕΥΘΥΝΕΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ
Πέννυ Καλύβα & Κωνσταντίνα Τσιουμπρή

Δεν υπάρχουν σχόλια: