Κυριακή 5 Αυγούστου 2018

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ - ΚΗΔΕΙΑ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ - ΚΗΔΕΙΑ



  
    Απεβίωσε πρόωρα στο Σπάθαρι στις 21 Ιουλίου ο Σπαθαραίος και συγχρόνως εξάδελφός μου Κωνσταντίνος Δημ. Δούρος.

Ο Κώστας "ο Ίρης" όπως τον αποκαλούσαν στο αγαπημένο του χωριό, και όπου έζησε και δημιούργησε, έφυγε, από την ζωή αλλά δεν θα φύγει ποτέ από τις καρδιές μας, γιατί όπως λέει ο ποιητής:


¨Οι πεθαμένοι ποτέ δεν πεθαίνουν αν δεν τους λησμονούμε…¨

Ήταν ένας λεβέντης, καλόψυχος και ευγενής, με έναν καλό λόγο για όλους. Το τελευταίο καιρό οι ασθένειες τον κατέβαλαν και ήρθε η ώρα που ο Θεός έστειλε του Αγγέλους Του να πάρουν την ψυχούλα του. Και την μετέφεραν ψηλά, μπροστά στον θρόνο του Θεού, να τον προσκυνήσει, κι Εκείνος να ορίσει την αιώνια κατοικία του. 
Θα ξεκουραστεί τώρα ο Κώστας " ο Ίρης " . Τα πόδια του δεν θα πονούν, η μέση του και το κορμί του δεν θα πονούν, δεν θα χρειάζεται να παίρνει τόσα φάρμακα και να μπαινοβγαίνει στο νοσοκομείο. Εκεί ψηλά δεν υπάρχει πόνος, μόνο ατέλειωτη χαρά.
Πανάλαφρη η ψυχούλα σου Ξάδελφε, χωρίς το βάρος του σώματος θα τριγυρνάει πια ελεύθερη παντού, συνοδευόμενη από τον Άγγελό σου θα σεργιανάει στα ανθοστόλιστα λιβάδια του Ουρανού και θα συναντάει τις ψυχές των αγαπημένων σου προσώπων, που έφυγαν πριν από εσένα από τον κόσμο αυτό. 
Η νεκρώσιμος κι αποχαιρετιστήρια τελετή  πραγματοποιήθηκε  στο Αγαπημένο του χωριό, στο Σπάθαριτην Κυριακή   22 Ιουλίου 2018 στις 12,00 το πρωί.
Βαριά λυπημένοι, ο αγαπημένος του πατέρας Δημήτρης, η σύζυγός του, τα παιδιά του, ο αγαπημένος του αδελφός Παναγιώτης και η αδελφή του Διαμάντω, οι  συγγενείς, οι Συμπατριώτες και οι φίλοι που τον  συνόδεψαν στο τελευταίο του ταξίδι.
Τα θερμά μας συλλυπητήρια στους οικείους και συγγενείς !!!

Ας είναι ελαφρύ το  Σπαθαραίικο χώμα που τον σκέπασε!!!

Εμείς σ' αυτήν τη σελίδα άσβεστο θα έχουμε το καντήλι σου αγαπημένε  ξάδελφε Κώστα  !!!!



Δεν υπάρχουν σχόλια: