Κυριακή 29 Δεκεμβρίου 2013

ΧΑΘΗΚΕ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΜΑΣ 70ΧΡΟΝΗ ΜΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΥΓΕΙΑΣ

Κλιμάκιο της ΕΜΑΚ με ειδικό σκύλο στη Γορτυνίας για να εντοπιστεί η ηλικιωμένη που χάθηκε στο χωριό Σπάθαρη (δημοσίευμα Από το Κalimera arkadia.gr)


Από τα Χριστούγεννα αγνοείται μία 70χρονη ηλικιωμένη γυναίκα η οποία εξαφανίστηκε από το χωριό Σπάθαρη, κοντά στα Τρόπαια Γορτυνίας.
Η εξαφάνιση της όπως είχε αποκαλύψει αποκλειστικά το «Καλημέρα Αρκαδία» (ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ), δηλώθηκε ανήμερα τα Χριστούγεννα, αλλά μέχρι σήμερα, τέσσερις μέρες μετά, δεν έχει εντοπιστεί…
Το κρύο στην περιοχή είναι τσουχτερό, η ηλικιωμένη έχει προβλήματα υγείας και η καθυστέρηση στον εντοπισμό της, προκαλεί εύλογη ανησυχία.
Η αστυνομία έχει προχωρήσει σε επιχειρήσεις για να την βρει, με τη βοήθεια των κατοίκων της περιοχής.
Την Κυριακή, στο Σπάθαρη πήγε κλιμάκιο της ΕΜΑΚ με ειδικό σκύλο και ξεκίνησε μία μεγάλη επιχείρηση για να βρεθεί η γυναίκα. Στην προσπάθεια αυτή συμμετείχαν άνδρες της ΟΠΚΕ Αρκαδίας, της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Βυτίνας, του Αστυνομικού Τμήματος Λαγκαδίων και κάτοικοι.
Δυστυχώς, μέχρι αυτή την ώρα, δεν έχει εντοπιστεί. Αν υπάρξει κάποια εξέλιξη, θα σας ενημερώσουμε.
Κατόπιν πληροφοριών μας με το χωριό πρόκειται για την Συμπατριώτισσα Παναγιώτα Χαβελέ !!

Ευχόμαστε το συντομότερο να βρεθεί, γιατί όσο περνούν οι μέρες, μ' αυτές τις δυσμενείς συνθήκες, όλο και μεγαλύτερη ανησυχία θα υπάρχει !!!
  • 2 Ιανουαρίου 2014 καμία θετική εξέλιξη !!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: