Δευτέρα 23 Δεκεμβρίου 2013

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ - ΜΝΗΜΟΣΥΝΑ



40ΉΜΕΡΟ   Μ Ν Η Μ Ο Σ Υ Ν Ο

        Τη Κυριακή στις 22 Δεκεμβρίου στο χωριό μας και στην εκκλησία του Αγίου Δημητρίου τελέσθηκε το 40ήμερο μνημόσυνο της Διονυσίας Πέτσα ( μητέρα του βιομήχανου Συμπατριώτη μας  Δημητρίου Πέτσα) και της Βασιλικής Πέτσα - Κατσιάπη (αδελφής του).
          Στη θεία ιερά λειτουργία και στο μνημόσυνο συνλειτούργησαν   ο Πρωτοσύγγελος της Ιεράς Μητρόπολης Γόρτυνος & Μεγαλοπόλεως πάτερ Ιάκωβος κι ο ιερέας του χωριού μας πάτερ Ιωάννης Βεργέτης . Eυχαριστούμε τον πάτερ Ιάκωβο για την παρουσία του, για το καλό του λόγο και για την αγάπη του !!
       Με τη παρουσία τους τίμησαν τη μνήμη τους η Οικογένεια του Βιομηχάνου Δημητρίου Πέτσα, οι κόρες  της μακαρίτισσας θειάς Νιόνιας, η νύφη της, τα εγγόνια της, ο σύζυγος της μακαρίτισσας της Βάσως και τα παιδιά της, η Αντιδήμαρχος Δημοτικού διαμερίσματος Τροπαίων Κα Δήμητρα Μουτζούρη - Κάχρη, ο Πρόεδρος της κοινότητας Ανδρέας Αγγελακόπουλος,  ο πρώην Πρόεδρος του Συλλόγου Σπαθαριωτών και Γεν. Γραμματέας της Πανελλαδικής Ένωσης Αρκάδων  Πάνος Αναγνωστόπουλος, πολλοί συγχωριανοί καθώς και γνωστοί και φίλοι από τα γύρω χωριά.

Ας είναι αιωνία η μνήμη τους !!!!
Φωτογραφίες από τη θεία λειτουργία & το μνημόσυνο















Δεν υπάρχουν σχόλια: