Κυριακή 17 Μαΐου 2015

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ 2015

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ 2015

Αποτέλεσμα εικόνας για πανελλαδικές εξετάσεις
Πανέτοιμος,  τόσο σε κεντρικό όσο και σε περιφερειακό επίπεδο βρίσκεται ο μηχανισμός του υπουργείου Παιδείας για τη διενέργεια των Πανελλαδικών εξετάσεων, που ξεκινούν αύριο, Δευτέρα 18 Μαΐου. 

Οι εξετάσεις των υποψηφίων των ημερήσιων και εσπερινών Γενικών Λυκείων (ΓΕΛ) και των ημερήσιων και εσπερινών Επαγγελματικών Λυκείων (ΕΠΑΛ-ΟΜΑΔΑ Β') θα ξεκινήσουν με το μάθημα της Νεοελληνικής Γλώσσας  και θα ολοκληρωθούν την Τρίτη 2 Ιουνίου, με το μάθημα επιλογής των Αρχών Οικονομικής Θεωρίας. 

Οι εξετάσεις των ειδικών μαθημάτων θα πραγματοποιηθούν στο διάστημα 17 έως και 24 Ιουνίου.

Η Υγειονομική Εξέταση και Πρακτική Δοκιμασία των υποψηφίων για εισαγωγή στα Τμήματα Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού (ΤΕΦΑΑ) θα διεξαχθεί από 15 Ιουνίου ως και 26 Ιουνίου. Τέλος, οι επαναληπτικές πανελλαδικές εξετάσεις των ΓΕΛ θα αρχίσουν την Τρίτη 9 Ιουνίου.

Στους μαθητές και μαθήτριες που ξεκίνησαν σήμερα το δικό τους αγώνα των Πανελληνίων Εξετάσεων ευχόμαστε καλή επιτυχία, να έχουν δύναμη, υπομονή και αισιοδοξία για να φέρουν εις πέρας την προσπάθεια τους επιτυχώς με καθαρή σκέψη και ηρεμία.

Με αισιοδοξία και στραμμένα τα μάτια στο μέλλον, να θυμάστε ότι οι προσπάθειες του καθενός σας ξεχωριστά θα ανταμειφθούν και σας ευχόμαστε από καρδιάς  Υγεία, Δύναμη και Καλή Επιτυχία.

Επίσης θερμές ευχές στις οικογένειες των μαθητών που είναι δίπλα τους και τους στηρίζουν !!!!

Για το πρόγραμμα των Πανελληνίων 

Δεν υπάρχουν σχόλια: