Κυριακή 3 Απριλίου 2016

ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΣΠΑΘΑΡΙΩΤΩΝ

ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΣΠΑΘΑΡΙΩΤΩΝ

Την Κυριακή 3 Απριλίου το πρωί στο γραφείο του Συλλόγου Σπαθαριωτών πραγματοποιήθηκε, μετά τις λόγω μη απαρτίας δύο προηγούμενες, η Τρίτη Τακτική Ετήσια Απολογιστική Γενική Συνέλευση του Συλλόγου. Αφού διαπιστώθηκε απαρτία μελών όπως καθορίζει το καταστατικό, ψηφίστηκε τριμελής επιτροπή αποτελούμενη από: Πρόεδρος η Ποιήτρια Δώρα Κουφοπούλου - Ηλιοπούλου με Γραμματείς τους  Άγγελο Δούρο και Χαράλαμπο Κανελλόπουλο.  
Ο Πρόεδρος Πάνος Αναγνωστόπουλος έκανε αναφορά στα Πεπραγμένα του 2015, ανέφερε τον Οικονομικό Απολογισμό 2015 και τον Προγραμματισμό Δράσης για το 2016. Στο τέλος ενημέρωσε το σώμα ότι με πόνο ψυχής παραιτείται από Πρόεδρος και μέλος του Δ.Σ. επικαλούμενος λόγους τους οποίους και ανέλυσε. Όσο κι αν προσπάθησαν οι παρόντες η παραίτηση ήταν αμετάκλητη, τον κατανόησαν για τους λόγους που ανέλυσε  και προτάθηκε στο σώμα από τον Δημοσιογράφο Μπάμπη Σταφυλά και την Ποιήτρια Δώρα Κουφοπούλου - Ηλιοπούλου να ψηφιστεί ο ανωτέρω Επίτιμος Πρόεδρος του Συλλόγου όπου ομόφωνα η Πρόταση έγινε αποδεκτή. Ο Παραιτηθείς Πρόεδρος τους ευχαρίστησε και υποσχέθηκε πως θα βοηθήσει όσο μπορεί το Δ.Σ. σε ότι του ζητηθεί κι εφ' όσον μπορεί.
Στην συνέχεια   η Πρόεδρος της Γενικής Συνελεύσεως ζήτησε  την έγκριση
του οικονομικού απολογισμού για το 2015, για το προϋπολογισμό δράσης για το 2016 και την απαλλαγή του Δ.Σ. για την χρήση του έτους 2015 όπου όλα εγκρίθηκαν ομόφωνα από το σώμα.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: