Τρίτη 19 Απριλίου 2016

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ - ΚΗΔΕΙΑ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ -  ΚΗΔΕΙΑ



        Στην Αθήνα απεβίωσε  η Βασιλική σύζυγος Δημητρίου Αγγελακόπουλου από Σπάθαρι,   σε ηλικία 80 ετών. Αρκετοί Σπαθαραίοι και φίλοι,  σε κλίμα βαθιάς συγκίνησης, παρακολούθησαν την εξόδιο νεκρώσιμο ακολουθία της  την Κυριακή 17 Απριλίου 2016 στον Ιερό Ναό του Προφήτου Ηλία στην Ροδόπολη Αττικής. Η σεπτή σωρός της ενταφιάστηκε  στο κοιμητήριο της περιοχής. Βαριά λυπημένοι, ο σύζυγος της Δημήτρης,  ο γιος της Λεωνίδας, η νύφη της Αγγελική και τα εγγόνια της Δημήτρης , Πέτρος και Μαρίνα  αλλά και οι  συγγενείς, οι Συμπατριώτες και οι φίλοι που την συνόδεψαν στο τελευταίο της ταξίδι.
       Η  Βασιλική (η θεία Βάσω για μένα)  ήταν μια εξαιρετικά δραστήρια, δυναμική και ξύπνια γυναίκα. Δίπλα στο σύζυγο της δούλευαν μαζί ατέλειωτες ώρες κι έστησαν την επιχείρηση με το σήμα "Leo" και παρά τις αντιξοότητες που βρέθηκαν στον δρόμο τους βγήκαν νικητές και πετυχημένοι που όταν πλέον βγήκαν στην σύνταξη παρέδωσαν τα ηνία της εταιρίας στον δυναμικό μοναχογιό τους τον Λεωνίδα. 
      Τα τελευταία χρόνια ταλαιπωρήθηκε με προβλήματα υγείας  και ήρθε η ώρα που ο Θεός έστειλε του Αγγέλους του να πάρουν την ψυχούλα της . Και την μετέφεραν ψηλά, μπροστά στον θρόνο του Θεού, να τον προσκυνήσει και Εκείνος να ορίσει την αιώνια κατοικία της.  Θα ξεκουραστεί τώρα η θεία Βασιλική. Τα πόδια της δεν θα πονούν, η μέση της δεν θα πονά, δεν θα χρειάζεται να παίρνει τόσα φάρμακα και να μπαινοβγαίνει στα νοσοκομεία. Εκεί ψηλά δεν υπάρχει πόνος, μόνο ατέλειωτη χαρά.

     Πανάλαφρη η ψυχούλα σου θεία Βασιλική, χωρίς το βάρος του σώματος θα τριγυρνάει πια ελεύθερη παντού. Συνοδευόμενη από τον Άγγελό σου θα σεργιανάει στα ανθοστόλιστα λιβάδια του Ουρανού και θα συναντάει τις ψυχές των αγαπημένων σου προσώπων, που έφυγαν πριν από εσένα από τον κόσμο αυτό. 



Τα θερμά μας συλλυπητήρια στους οικείους και συγγενείς !!!
Ας είναι ελαφρύ το   χώμα που την σκέπασε!!! 
 Εμείς σ' αυτήν τη σελίδα άσβεστο θα έχουμε το καντήλι σου Θεία Βάσω  !!!!




Δεν υπάρχουν σχόλια: