Δευτέρα 18 Απριλίου 2016

Νέα Πρόεδρος στο Σύλλογο Σπαθαριώτων

Νέα Πρόεδρος στο Σύλλογο Σπαθαριώτων

Μετά την παραίτηση από Πρόεδρος του Συλλόγου Σπαθαριωτών του Αναγνωστόπουλου Πάνου και την κήρυξή του από την Γενική Συνέλευση ως Επίτιμου Προέδρου η ανασύνθεση του νέου Προεδρείου έχει όπως 
παρακάτω :

ΠΡΟΕΔΡΟΣ:  Μάρκου – Κατσιάπη Μαριγούλα
ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ: Δημοπούλου Σουσάνα
ΓΕΝΙΚΟΣ  ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ: Μουγκολιάς Δημήτριος
ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΗΣ   ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ: Μαμαρέλη – Στασινοπούλου Γεωργία
ΤΑΜΙΑΣ: Ξηρομερίτη – Κωσταρά Φρόσω

ΜΕΛΗ ΤΟΥ Δ.Σ.
Καραγιάννη – Κουτσιουμάρη Γεωργία                                         
Σκούρτη Χρ. Ελένη : Εκπρόσωπος του Δ.Σ. στο χωριό και υπεύθυνη Νεολαίας

Ο Παραιτηθείς Πρόεδρος ευχαρίστησε  τους παρευρισκομένους στην Γενική Συνέλευση Σπαθαραίους & Σπαθαραίες, για την πρόταση και την ομόφωνη απόφαση ως προς  τιμητικό τίτλο πού του απένειμαν. Ευχήθηκε αλλαγή σελίδας στο Σύλλογο και οι δημιουργούντες τα προβλήματα ας σωπάσουν πλέον ας βοηθήσουν ώστε ο Σύλλογος  να βρει την ηρεμία του και τον βηματισμό του για να ασχοληθεί με τους Συμπατριώτες  και το χωριό και να γράψει εκ νέου λαμπράν ιστορία δράσης όπως στο παρελθόν. Η αγάπη, η βοήθεια, η ομόνοια και καλή διάθεση θα φέρουν νέα δυναμική και ανάταση στον ιστορικό μας Σύλλογο…  Οι έχθρες, οι γκρίνιες, η σπίλωση προσώπων …… η δημιουργία προβλημάτων, κακό προκαλούν και την διάλυση του  ιστορικού μας Συλλόγου θα φέρουν, κάτι που απεύχομαι και απεύχεται η πλειοψηφία των Συμπατριωτών μας .    Ο Προστάτης Άγιος Δημήτριος ας Βάλει το χέρι του.

Ο υπογράφον την σελίδα εύχεται στην νέα πρόεδρο, συγχαρητήρια για την εκλογή της, την θεωρεί δυναμική γιατί έχει παρελθόν στο Σύλλογο και  γνωρίζει.  Πρωταρχικό μέλημα της ας είναι  η ομόνοια και η καλή σύσφιξη σχέσεων  αλλά και η καλή και δυναμική πορεία του Συλλόγου.    

Εύχομαι δύναμη σε όλο το Διοικητικό Συμβούλιο  κουράγιο έτσι ώστε να ανταπεξέλθει στο δύσκολο έργο του. 


Δεν υπάρχουν σχόλια: