Δευτέρα 19 Οκτωβρίου 2015

Νέο Δ.Σ. & Προεδρείο στο Σύλλογο Σπαθαριωτών

ΔΕΛΤΙΟ  ΤΥΠΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΣΠΑΘΑΡΙΩΤΩΝ
Νέο Δ.Σ. & Προεδρείο στο Σύλλογο Σπαθαριωτών

Τη Κυριακή 4 Οκτωβρίου 2015 ο Σύλλογος Σπαθαριωτών πραγματοποίησε Γενική Συνέλευση και Αρχαιρεσίες για την ανάδειξη Νέου Διοικητικού Συμβουλίου & Ελεγκτικής Επιτροπής. Μπροστά στον κίνδυνο να κλείσει ο Σύλλογος, ελλείψει Υποψηφίων, παλιοί και νέοι δημιούργησαν μια ομάδα σωτηρίας του Συλλόγου και  μετά την εκλογική διαδικασία τα αποτελέσματα έχουν ως εξής:
Για το Διοικητικό Συμβούλιο εξελέγησαν  με σειρά ψήφων:
1.   Αναγνωστόπουλος Πάνος  του Νικολάου
2.   Δημοπούλου Σουσάνα του Κωνσταντίνου
3.   Στασινοπούλου – Μαμαρέλη Γεωργία του Νικολάου
4.   Ξηρομερίτη – Κωσταρά Φρόσω του Κωνσταντίνου
5.   Μουγκολιάς  Δημήτριος του Ιωάννου
6.   Κουτσιουμάρη – Καραγιάννη Γεωργία του
7.   Σκούρτη  Ελένη  του Χρήστου
Αναπληρωματικά  μέλη
1.   Μάρκου  Μαριγούλα
2.   Αναγνωστοπούλου Διονυσία
3.   Καλαμπόκη – Δημοπούλου Μαρίνα
Ελεγκτική Επιτροπή
1.   Σκούρτης  Παναγιώτης
2.   Κολιού Χρύσα
3.   Κουφοπούλου Νικόλαος
Στις   19 Οκτωβρίου   κατόπιν προσκλήσεως του πλειοψηφούντος Συμβούλου Πάνου Αναγνωστόπουλου το νέο Δ.Σ. συγκροτήθηκε σε σώμα και εξέλεξαν το Προεδρείο ως κάτωθι :
  ΠΡΟΕΔΡΟΣ: Αναγνωστόπουλος Πάνος
ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ: Δημοπούλου Σουσάνα
ΓΕΝΙΚΟΣ  ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ: Μουγκολιάς Δημήτριος
ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΗΣ   ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ: Μαμαρέλη – Στασινοπούλου Γεωργία
ΤΑΜΙΑΣ: Ξηρομερίτη – Κωσταρά Φρόσω
ΜΕΛΗ ΤΟΥ Δ.Σ.
Καραγιάννη – Κουτσιουμάρη Γεωργία                                         
Σκούρτη Χρ. Ελένη : Εκπρόσωπος του Δ.Σ. στο χωριό και υπεύθυνη Νεολαίας

           Μεταξύ των άλλων ο Πρόεδρος είπε: ……….Σ΄ αυτή την δύσκολη περίσταση για το Σύλλογο μας,  που δεν υπήρξε ενδιαφέρον από τους Συμπατριώτες  για να θέσουν τον εαυτό τους στην υπηρεσία του Συλλόγου ως υποψήφιοι στις Αρχαιρεσίες κι απ’ την άλλη ότι οι καιροί που ζούμε δεν είναι μενετοί λόγω της οικονομικής κρίσης,  αναλάβαμε εμείς για να τον κρατήσουμε ζωντανό και ενεργό.
Μπήκαμε μπροστά για να μην κλείσει. Γιατί ο Σύλλογός μας στα  57 χρόνια της  διαδρομής του,  έχει γράψει λαμπρή ιστορία κι έχει προσφέρει  μεγάλες υπηρεσίες στο χωριό και στους Συμπατριώτες…….. Θα πρέπει να είμαστε αγαπημένοι και μονιασμένοι σαν Δ.Σ. και όσο γίνεται κοντά στο χωριό μας και στους Συμπατριώτες μας, πάντα  με αγάπη, καλοσύνη  κι ενδιαφέρον …………………
1ον Αποφασίστηκε να πραγματοποιηθεί στην Αθήνα, στον Άγιο Δημήτριο Λουμπαρδιάρη τη Κυριακή το πρωί στις 8 Νοεμβρίου η καθιερωμένη αρτοκλασία προς τιμή του Προστάτη του χωριού μας και Υπέρ Υγείας των Απανταχού ευρισκομένων Σπαθαριωτών. Παρακαλούμε τους συμπατριώτες & τις Συμπατριώτισσες να παρευρεθούν και να τιμήσουν με την παρουσία τους το Σύλλογο, το χωριό μας και το Προστάτη μας Άγιο Δημήτριο.
2ον Προτάθηκε να δημιουργηθεί τμήμα νεολαίας με υπεύθυνη την νέα Σκούρτη Ελένη   οι οποίοι  θα αποφασίζουν εκδηλώσεις Νεολαίας, θα τις προτείνουν στο Δ.Σ. το οποίο θα τις εγκρίνει και θα τις υλοποιούν. Τους παρακαλούμε να συγκροτηθούν και να μας στείλουν τις προτάσεις τους.
3ον Η κοπεί της Πρωτοχρονιάτικης πίτας θα πραγματοποιηθεί τη Κυριακή το πρωί στις 10 Γενάρη 2016 στα γραφεία του Συλλόγου Πατησίων 4 στον 1ο όροφο.
Ευχαριστούμε τους Συμπατριώτες και τις Συμπατριώτισσες που μας τίμησαν με τη ψήφο τους και θα ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΟΥΜΕ ν'  ανταποκριθούμε στις προσδοκίες τους αρκεί να βρίσκονται κοντά μας, κοντά στον ιστορικό Σύλλογό μας και σ' όλα του τα προσκλητήρια.

ΤΟ Δ.Σ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: