Σάββατο 31 Οκτωβρίου 2015

Με επιτυχία έγινε ο "Άθλος Μαινάλου 2015"

Με επιτυχία έγινε ο "Άθλος Μαινάλου 2015"
O Δήμος Γορτυνίας και η Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση Γορτυνίας (ΔΗΚΕΓ) σε συνεργασία με την εταιρεία διοργάνωσης αγώνων βουνού MOUNTAIN SPORTS, πραγματοποίησαν με μεγάλη επιτυχία την 6η διοργάνωση του «ΑΘΛΟΥ ΜΑΙΝΑΛΟΥ», τον καθιερωμένο λαϊκό αγώνα περιπέτειας (ορεινό τρέξιμο και ορεινή ποδηλασία), το Σαββατοκύριακο 24 και 25 Οκτωβρίου 2015 στην πανέμορφη φθινοπωρινή φύση της Βυτίνας και στο καταπράσινο Μαίναλο με σύμμαχο τον θαυμάσιο καιρό.
Οι συμμετοχές των αθλητών και αθλητριών και στα δύο αγωνίσματα του διημέρου άγγιξαν τις 400, μεταξύ αυτών πολλά αξιόλογα ονόματα, από τον χώρο της ορεινής ποδηλασίας και του ορεινού τρεξίματος. Αφετηρία και τερματισμός των αγωνισμάτων, του ορεινού τρεξίματος και της ορεινής ποδηλασίας, ήταν η πλατεία της Βυτίνας και οι σηματοδοτημένες διαδρομές που ακολούθησαν οι αθλητές ήταν στις πλαγιές του Μαινάλου.
Το μεσημέρι του Σαββάτου πραγματοποιήθηκε παράλληλη εκδήλωση για παιδιά, στο κέντρο της Βυτίνας, ένας αγώνας τρεξίματος για μικρές ηλικίες, στον οποίο συμμετείχαν 30 παιδιά ηλικίας 5-12 ετών.
Την εκδήλωση υποστήριξαν οι επαγγελματίες της Βυτίνας, ο Όμιλος Κυριών Βυτίνας, το Σώμα Εθελοντών Σαμαρειτών Τρίπολης, η Τροχαία και εθελοντές.
Τα αποτελέσματα του αγώνα και περισσότερες φωτογραφίες μπορείτε να δείτε στο σύνδεσμο:
http://www.mountain-sports.gr/athlosmainalou-2015/

Δεν υπάρχουν σχόλια: