Σάββατο 25 Απριλίου 2015

Εκδήλωση Βυζαντινής και Παραδοσιακής μουσικής στη Δήμητρα Γορτυνίας


ΕΝΩΣΗ ΔΗΜΗΤΡΙΩΤΩΝ (ΔΙΒΡΙΤΣΙΩΤΩΝ) ΔΗΜΗΤΡΑΣ ΓΟΡΤΥΝΙΑΣ

 « Ο ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ»

Εκδήλωση Βυζαντινής και Παραδοσιακής μουσικής, στον Ιερό Ναό του Αγίου Νικολάου, Πολιούχου της Δήμητρας, στις 09 Μαΐου 2015, στην μνήμη του Αγίου Νικολάου του Νέου.

Αγαπητοί Πατριώτες και πατριώτισσες, φίλες και φίλοι της Δήμητρας,

Το χωριό μας και οι παραδόσεις του χρειάζονται στήριξη. Όποια εκδήλωση και να προγραμματίσουμε για το χωριό αποτελεί πλούτο. Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Δημητριωτών, έχοντας υπόψη τη σημερινή πνευματική και πολιτιστική πτώση στην Ευρώπη και στην Πατρίδα μας, η οποία τείνει να λάβει διαστάσεις επιδημίας, αποφάσισε να συμβάλλει στην ενίσχυση της παράδοσής μας, οργανώνοντας εκδήλωση Βυζαντινής και Παραδοσιακής μουσικής, στον Ιερό Ναό του Αγίου Νικολάου, Πολιούχου της Δήμητρας, στις 09 Μαΐου 2015, στην μνήμη του Αγίου Νικολάου του Νέου, του εν Βουναίνης. Στην εκδήλωση θα συμμετέχει 20 μελής χορωδία Βυζαντινής και Παραδοσιακής μουσικής της Ιεράς Μητροπόλεως Περιστερίου, με Χοράρχη τον κύριο Κωνσταντίνο Βλάχο, Καθηγητή Βυζαντινής Μουσικής και Πρωτοψάλτη του Ιερού Μητροπολιτικού Ναού της Ευαγγελιστρίας, της Ιεράς Μητροπόλεως Περιστερίου.
Η εκδήλωση αυτή εντάσσεται στο πλαίσιο των σκοπών που αναφέρονται στο καταστατικό της Ένωσής μας, για την οργάνωση και πραγματοποίηση πνευματικών εκδηλώσεων που αποσκοπούν στην άνοδο της πνευματικής στάθμης των μελών και των κατοίκων της Δήμητρας.
Η εκδήλωση θα ξεκινήσει στις 11:00 π.μ και θα διαρκέσει περίπου 1 ώρα και 30 πρώτα λεπτά. Θα ακολουθήσει γεύμα στις ταβέρνες του χωριού.
ΕΝΩΣΗ ΔΗΜΗΤΡΙΩΤΩΝ (ΔΙΒΡΙΤΣΙΩΤΩΝ)
ΔΗΜΗΤΡΑΣ ΓΟΡΤΥΝΙΑΣ
« Ο ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ»
ΠΑΤΗΣΙΩΝ 4, 10677 ΑΘΗΝΑ, 6ος ΟΡΟΦΟΣ, ΤΗΛ. 2103820955, 
Email: v.dalamagkas@gmail.com


Xορωδία Μητροπολιτικού Ναού
Ευαγγελιστρίας Περιστερίου




- www.kalimera-arkadia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: